22. veebruar 2008

Luik, Haug ja Vähk rajasid SPA

No ei mindud täna balletikooli. Ravitakse nohu, peavalu ja hääle puudumist. Aga igal juhul lubati kodus kahetunnine venitustrenn ette võtta. Ja homme ehk jõutakse klassikalise tantsu tundidesse.
Vestlesime MSNis teemal, et julge pealehakkamine on pool rolli, st peavalust hoolimata trenni minek oleks seekord positiivne... aga kui ikka ei seisa püsti, siis veel ei seisa. Ja oksendav balletiõpilane trennis ei ole ka vist üldse hea mõte.
Ainult et sel juhul ei tahaks ma pärast kuulda kurba juttu teemal, miks teised ühes või teises tantsus osalevad, tema aga mitte - no kuidas ta saakski osaleda, kui on tunnis käimise asemel haige?
Sellest, millisesse seisu ta kõõlused on läinud, st sellest, kui vähe ta pärast haigust venib, ei tasu mitte rääkidagi. No ja jõust on veel vähem põhjust rääkida. Aga kuna ma näen teda juba täiesti spontaanselt kodus vahepeal nii üht kui teist treenimas, siis on olukord tasahaaval ehk paranemas.
Eilsest valmidega tutvumisest on midagi külge jäänud küll - vaid mõni hetk tagasi teatas Tija mulle MSNis, et Luik, Haug ja Vähk leidsid ala, kus neil õnnestub edukat firmat rajada. Nad asutanud Tija soovitusel nimelt SPA;)
Seega, eilne kirjandustund läks täie ette :)

Kommentaare ei ole: