4. mai 2008

Vahekokkuvõte

Tija on terveks saanud, kassidel aga on ülemiste hingamisteede viirusnakkus - tõenäoliselt herpes- või kalitsiviirusest tingitud. Kutsikad on leidnud kodud (pärast seda, kui kõigil juba kodud olid, on äkki ootamatult palju helistajaid ja kutsikasoovijaid juurde tekkinud), Auri jäi meile.
Minu sülearvuti on surnud, kas ellu ärkab, näitab ekspertiis Vaekoja tänavas. Töötan nagu hull, tõlgin, toimetan, kirjutan.
Auto seisab, sest generaator on katki, remont lükkub edasi ja ülevaatust nii ei läbi.
"Inetu pardipoja" etendus läheneb. Pinged balletikoolis suurenevad – ikka rollijaotusega seoses. Tija tundub päris vahva part olevat. Aga kuidas esinemisajad tema ja Marjana vahel ära jaotatakse, mina küll ette ei kujuta... See saab olema kas diplomaatia ülim saavutus või otse vastupidi.
Tija ütles, et talle on matemaatika meeldima hakanud. Eks selleks olnud ülim aeg ka. Ja lähipäevil pean kooliga ühendust võtma.
Nüüd lähen töölt koju ja võtan Tija ka kaasa – kuna tal on iga päev peaaegu proovid või trenn, siis käime ka iga päev koos linnas.
Ah et palju kell on? Noh... nii umbes 23.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ilma autota elab küll. Olen juba 50 aastat elanud. Ilma läparita ei ela. Proovisin 49 aastat.

Anonüümne ütles ...

Ilma autota on eluaeg elatud, läpi asemel on kohmakas superaeglane arvutinunnu, ilma tööta on ligi 18 a elatud, aga ilma Anneli blogita kohe ei saa... Nii kui 3 nädalat pole uut lugenud, tekib igatsus, infosõltuvus selle nimeks...
Pai ja musi meie poolt su kõikidele kassidele.