21. september 2008

Aitäh!

Aitäh, head inimesed! Ene, Kristi ja Märt arvasid, et saaksid Roberti muusikakoolis käimist toetada, mis tähendab, et oktoobri alguses, kohe, kui haridusministeerium on muusikakoolile arvenumbri ja viitenumbri nimetanud (mingil kummalisel põhjusel polnud nad seda seni veel teha jõudnud), saab korraga ära maksta vähemalt esimese viie kuu tasu (septembrist jaanuarini).
Seda, mis nägu need väikesed Tadžikistanis kasvanud Eesti sünnijärgsed kodanikud on, saab näha hot'i pildigaleriis, kui panna otsingusse sõna "kaugelt". Esimesed pildid on tehtud bussis, kui ühel reedesel päeval metsakoolist tulime, teised nädala jagu hiljem loomaaiaskäigu ajal. Muuhulgas ka see pilt, kus on näha, kuidas Nora lõug täpselt parasjagu loomaaia kohviku letile ulatub. Lapsed on nii pisikest kasvu, et tänaval vist kohe ei usukski, et nad juba 9- ja 10aastased on. Nojah, Nora on tegelikult täna, 21. septembril, esimest päeva 9aastane.
Robert ütles naljaga pooleks, et Nora peab seni tema sõna kuulama, kuni ta mehele läheb, ja siis peab hakkama mehe sõna kuulama. Ma kohe ei teagi, kas see on nali või idamaine vaateviis inimeste rollidele siin maailmas...
Aga üks eile loodetud headest asjadest läks luhta — Tijal hakkas just sel ajal halb, kui me olime kokku leppinud matemaatikat õppima hakata. No ja pärast, kui tema selleks valmis oli, käis juba minul sellest toredast sügisviirusest pea nii ringi, et ma polnud õpetamiseks suuteline. Vaene matemaatika on päris mitu päeva ilma meieta läbi ajama pidanud. ;)

2 kommentaari:

eva ütles ...

Jajah, 10 küsimust... Huvitaval kombel ei liikunud mul seoses selle sõnapaariga ükski närv, null mälestust ka siis, kui kogu ülejäänud lend värvikalt omi tundeid meenutas.
Tekitad Tijale sama karmi põhja?

Anneli ütles ...

Tijale ei anna matemaatikas midagi tekitada peale teadmise, et see aine on ka arusaadav — vastupidiselt minule omandab ta kergesti keeli, kuid ei usu, et reaalained võiksid vaimustavad olla.